Over Lonij Classic Car 

Algemeen: 
Lonij Classic Car is een gespecialiseerd bedrijf in luchtgekoelde Porsche en Volkswagens. Een onderneming die er is voor u. Wij weten namelijk door onze jarenlange ervaring precies wat er bij onze klanten leeft. Wij zijn vaak op beurzen in binnen- en buitenland te vinden om nieuwe contacten te leggen en onze reeds bestaande contacten te verstevigen. Wij zijn steeds op zoek naar verbetering om onze klanten van een zo hoogwaardig mogelijk product te voorzien, feedback van onze klanten stellen wij dan ook zeer op prijs.

Ondernemer: 
Leo Lonij is de drijvende kracht achter Lonij Classic Car. Na jarenlang de keverwereld als hobby gezien te hebben, heeft hij in 2001 besloten om van deze hobby zijn werk te maken. Zijn passie voor de luchtgekoelde Volkswagen is zo groot, dat hij altijd te vinden is op beurzen of aan het sleutelen is in zijn werkplaats. Daarnaast is hij zeer gastvrij ingesteld, de koffie staat voor iedereen klaar.

Werkplaats: 
In onze werkplaats bent u van harte welkom voor onderhoud, restauratie, motorrevisie, apk keuring en aan-en verkoop van uw luchtgekoelde oldtimer. Bij ons wordt uw klassieker op vakkundige manier onderhanden genomen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en bemiddeling bij in- en verkoop.

Onderdelen: 
In ons magazijn hebben wij een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Zoals accessoires, opbouw- en technische onderdelen voor alle typen Volkswagen.

Geïnteresseerd: 
Wij streven er naar met onze klant een band te creëren op lange termijn, daar voor ons zakelijk maar zeker privé de luchtgekoelde Porsche en Volkswagen gekoesterd wordt. Bent u geïnteresseerd in een oldtimer, auto-onderdelen of heeft u vragen over uw luchtgekoelde oldtimer? Kom dan gerust bij ons langs. U kunt in ieder geval rekenen op een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

Het is de hobby van u en ons, één grote Volkswagen familie.